Marthe & Rik op reis in Zuid Amerika!

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Marthe

Bernd en Lidian Jurriëns

Nou zeg, zijn wij de eersten die een reactie op jouw site plaatsen.
We reizen maar wat graag met je mee.
Als de reisverhalen weer net zo prachtig en boeiend worden als van je vorige grote trip, dan staat ons nog veel leesplezier te wachten!
Succes met de voorbereidingen! .

jeannine

het is bijna zover...
kom maar op met die foto's en verhalen
deze keer volg ik jullie voor 2!!

nelleke

Hoehoehoe, het begint al met rasse schreden dichterbij te komen...jullie vertrek en jullie avonturen. Spannend, spannend!!
Ik voeg je site toe aan mijn favorieten, dan kan ik je goed in de gaten houden.

Tamara

Smartie! Het komt nu wel heel dichtbij. Leuk hoor al die vriendinnen die op reis gaan.... Jaccie komt bijna terug en dan ga jij weg! mimimimi ;-)
Maar ik kijk zeker uit naar jullie verhalen en avonturen en wens jullie een geweldige reis toe! Hou ons op de hoogte! Liefs!

suus

Martie, ik ga je volgen!!! Spannende de eerste echte zichtbare voorbereidingen zijn van start gegaan.
Groetjes

John & Bernadette

Ha Smarties, we gaan het zeker weer volgen. We willen alles weten (nou ja, alles!). Succes met jullie voorbereidingen!!!!!!!!
Groetexxx

Ingrid van P

Smartie & Rikje, het aftellen is begonnen! Ik ga zeker alle verhalen lezen en de fotokes bekijken!

Groetekus!

Nellie Rensburg

He Marthe, raar idee dat je zover weg bent. Mooie foto's, en denk maar niet aan ons, harde werkers, haha, liefs Nellie

Bas

En, zijn jullie de Beagle nog tegen gekomen daar? Die zwierf rond 28 november bij Puerto Montte en bij die aktieve vulkaan.
x Bas