Het is bijna zover....nog 2 weekjes!
Beste Familie en Vrienden,
We zijn er bijna helemaal klaar voor! Nog een paar kleine dingetjes kopen en regelen en we kunnen zo dat vliegtuig inrollen...
Om jullie even duidelijk te maken dat we over 2 weken echt weg zijn voor 5 maanden

Dinsdag 3 november:
Vertrek: 19.00 uur Amsterdam/Schiphol vlucht IB3249
Aankomst: 21.35 uurMadrid vlucht IB 3249
Woensdag4 november:
Vertrek: 00.45 uur Madrid vlucht IB6843
Aankomst: 9.00 uur Buenos Airesvlucht IB6843
Wij moeten zeker 45 minuten van te voren inchecken, dus als je ons uit wilt zwaaien, dan is het handig als je er op tijd bent.
Voor sommige tot 31 Oktober!!! en voor anderen tot de volgende keer....
We keep in touch!
Rik en Marthe
Hoest met je brakke hoofd? Jaja, elke stapavond is bijna de laatste, dus je moet je helemaal geven! Lekker met je gedanst!
Kus!
Eey Maartje,
ik wens je een onwijs goede reis toe. Veel plezier en tot over een hele poos!!
XXX
Hé Marthe en Rik,
Wil jullie alvast een hele goede, gave en bijzondere reis wensen (maar dat komt gezien de bestemming en duur zeker helemaal goed!). Geniet ervan en we blijven graag op de hoogte van alle verhalen!
liefs,
Maaike, Robert en Mees
PS. Marthe, nog bedankt voor jullie lieve kaartje voor de geboorte van Mees! Als je weer terug bent, moeten jullie 'm gauw maar komen bekijken (dan is íe alweer een stuk groter!)
31 oktober gaan we het nog eens even dunnetjes over doen!
Jeetje zeg.....en dan moeten we je dus voor een hele poos missen. Kan me het nog steeds moeilijk voorstellen dat ik je over 2 weken voor zolang niet ga zien. Ga je missen lieverd!
Maar eerst, tot heel gauw!
Kus, Nel
Hallo avonturiers,
Marthe, ik wens jou natuurlijk ook een fantastische reis! (Rik heb ik nog gezien op het trouwfeest van Leon) Geniet ervan en wees voorzichtig.
Twee weken zijn zo voorbij dus ik wens jullie alvast een goede reis!
Liefs Leila
Geachtûh Wereldreizigers,
Vanuit Den Haag e.o. wens ik jullie een behouden vaart! Vijf maanden reizen, puh ik heb alleen maar een korte termijn geheugen van hooguit 30 seconden. Laat staan dat ik vijf maanden lang kan onthouden en of bijhouden wat jullie allemaal gaan beleven en of zien.
Dus wel een hele goede en slimme zet om deze site te lanceren zo kunnen wij vaak terug kijken waar jullie je bevinden.
Oh ja vraagje: "Komen jullie door Brazilië?" Ik ben namelijk nog op zoek naar een leuke tante van ongeveer 24 jaar. ;-) Niet tegen Xandra vertellen hoor!
Brankus
HE marthe en rik,
geniet van de reis, ik weet zeker dat jullie het heel gaaf gaan hebben daar, kan ook niet anders! beklim ook nog even de aconcagua als je er toch bent.
benieuwd naar jullie verhalen!
adios
Jeetje, wat gaan jullie al snel op reis ineens.
Erg leuk, maar ook spannend.
Ik vind het zo bijzonder dat jullie samen gaan. Maak er wat moois van en geniet....
Tof dat jullie ons ook een beetje lekker gaan maken met alle stoere stories en mooie foto's
Veel geluk!!!!
XSuuSX
Lieve Marthe en Rik,
Wij wensen jullie een fantastische tijd toe, goede reis en geniet ervan! Tot in de zomer,
Kathelijne & de mannen
Hee lieve Marthe en Rik
Mamma en ik hebben net jullie site bewonderd (nu al, en dat terwijl er nog veel spannende verhalen op komen te staan!), en we vinden het echt super stoer (dat is geen mamma-woord haha) van jullie dat jullie zo lang samen op reis gaan, en we zijn ook wel een beetje jaloers... (Oh ja, vergeet niet in Buenos Aires Dulce de Leche ijs te proberen, erg jummie!). We vinden het heel leuk dat jullie ons via de site op de hoogte houden van jullie avonturen!
veel liefs uit Singapore, en geniet van de trip!
Vanavond is het zo ver. Heel, heel veel succes met de reis. Geniet van alles wat jullie gaan beleven. Hopelijk lezen we snel iets van jullie avonturen.
Groetexxx van ons.
Nou, jullie zijn vertrokken.........
Een beetje raar maar ook prima dat je aan jullie grote avontuur begonnen bent.
We hebben het best drooggehouden, toch?!
Ha die Marthe en broer
Wat een geweldige foto van je, Marthe via promail
en leuke woorden ook
Succes met jullie reis en
bij deze het mailadres van Anne Keuning
[email protected]
Volgens mij woont ze in Argentinie in Rio de Janeiro.
Misschien heb je er niets aan, maar je weet maar nooit.
Hartelijke groet
Gini
Hoi Marthe en Rik,
Gister met Bernadette aan de koffie gezeten en het over jullie superreis gehad.
Nu zijn jullie echt on the road...Have a lot of fun!!!!
Hallo Marthe
Hier gaat alles met veel zorgen door op school.
thuis ga ik lekker je verhaal met aandacht lezen maar nu even laten weten dat het met Christa goed gaat.
na omstandigheden natuurlijk.
maar ze ziet er beter uit en ze vind het daar wel relex
liefs en tot snel agnes
Ik wil er niet de oorzaak van zijn dat niemand geen foto's meer ziet. Als je als vader zó onder druk wordt gezet, kun je maar één ding doen: betalen!